O nas

Podjetje je na tržišču prisotno že več kot 20 let. Sprva je podjetje nudilo servis gospodinjskih aparatov, predvsem pralnih in pomivalnih strojev, ter napeljavo elektro instalacij. Kmalu pa je podjetje vstopilo tudi v svet vzdrževanja ogrevalne tehnike, predvsem oljnih gorilnikov in postalo tudi pooblaščen servis za ogrevalno tehniko Buderus. Ker se ogrevalna tehnika ves čas posodablja, zaposleni v našem podjetju svoje znanje obnavljajo in nadgrajujejo vsako leto na strokovnih seminarjih ter ekskurzijah.

Sedaj podjetje sodi med najboljše na področju vzdrževanja, servisiranja, montiranja in zagonov ogrevalne tehnike Buderus. Podjetje se ukvarja tudi z zagoni in vzdrževanjem ogrevalnih sistemov ETA, ABC in Valher ter vam nudi kakovosten servis za oljne gorilnike vseh znamk. Vgrajuje in vzdržuje tudi regulacijske sisteme slovenskih proizvajalcev Seltron in Siop.

Imate vprašanje za nas? Pošljite nam ga preko kontaktnega obrazca, mi pa se bomo potrudili, da bomo nanj odgovorili v najkrajšem možnem času in vam skušali čim bolje svetovati.

095 do 01.10.2009 339

Elektro Ileršič
Marjan Ileršič s.p.


Zgornje Pirniče 91i

1215 Medvode


Marjan Ileršič

T: 041 630 294

E: info@ogrevanje-ilersic.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več